Honda praat met CSKA Moskou

Ruben Rogiers
| 1 reacties
Honda praat met CSKA Moskou
Foto: © SC

Keisku Honda, momenteel nog actief voor VVV-Venlo, verkast hoogst waarschijnlijk naar de Russische eersteklasser CSKA Moskou.

De 23-jarige Japanse aanvaller heeft van zijn huidige club VVV-Velo de toestemming gekregen om met de Russische club te praten. Momenteel verlopen de onderhandelingen vrij goed en een akkoord wordt eerstdaags mogelijk bereikt, bevestigen alle partijen.

Honda geniet veel belangstelling. PSV, Ajax, RSCA Anderlecht wilden deze zomer de Japanner aantrekken, maar de hoge transfersom was steeds het struikelblok. VVV-Venlo heeft een prijs van 10 miljoen euro op de aanvaller gekleefd. De Russen zijn wel bereid dit bedrag op tafel te leggen voor hem.

"Ik ben op een leeftijd gekomen om een stap hogerop te zetten en voel me hier zowel persoonlijk als lichamelijk klaar voor. Bij CSKA vind ik wat ik zoek en ze spelen ook Champions League," aldus een gemotiveerde Honda.

CSKA Moskou plaatste zich afgelopen week ook voor de volgende ronde van de Champions League, dit ten koste van het Duitse VfL Wolfsburg. Honda maakte in 67 wedstrijden voor VVV 24 doelpunten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Eerste Divisie

Nieuwste reacties