Azofeifa: "Velden zoals in Spanje en Engeland nodig"

Nico Wieme
| 4 reacties
Azofeifa: "Velden zoals in Spanje en Engeland nodig"
Foto: © SC

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

Randall Azofeifa moest zich tevreden stellen met een invalbeurt bij de Buffalo’s tegen Lokeren. De Costa Ricaan liet zich echter opmerken en solliciteerde met zijn prestatie naar meer speelminuten.

“Het was moeilijk om in dergelijke winterse omstandigheden in te vallen”, gaf Randall Azofeifa toe. “Het was zeer koud en het veld was precies een glijbaan. Ik herinner mij echter een match met Gent in Charleroi waar het nog erger was.”

 

Voor de Gentspeler had de match gerust mogen afgelast worden. “Het is in dergelijke omstandigheden voor niemand goed om te spelen, ook niet voor de technisch begaafde spelers.”

 

De middenvelder van de Buffalo’s had nog een raad mee voor de Belgische Voetbalbond. “Kerstvoetbal is allemaal goed en wel, maar dan moet je als land over velden beschikken zoals Engeland en Spanje. Je moet je dan ook de vraag durven stellen: wat is prioritair? Goed voetbal of glijpartijen zoals tegen Lokeren?”

 

Azofeifa toonde zich al bij al tevreden met de drie punten. “Ik had zelf ook een goede mogelijkheid om te scoren, maar de Lokerendoelman pareerde de bal wondermooi. Ik ben blij met de drie punten, zeker na de opoffering die we ons getroostten om hier te spelen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties