Jovanovic naar Stuttgart, Habibou naar Standard?

Steurbaut Kersten
| 34 reacties
Jovanovic naar Stuttgart, Habibou naar Standard?
Foto: © SC

VfB Stuttgart heeft Milan Jovanovic nog niet opgegeven. De Servische aanvaller is in juni einde contract bij Standard, maar de Duitse club wil in januari nog diep in de geldbuidel tasten.

Stuttgart, dat tijdens de zomer al aandrong op de komst van de aanvaller, heeft voor Jovanovic een contract voor 3,5 jaar klaarliggen en wil de Luikenaars tijdens de wintermercato tussen de 2,5 en 3 miljoen euro betalen.

 

Er is echter één groot probleem voor Stuttgart. Jovanovic heeft al meerdere malen aangegeven dat hij alleen een transfer wil naar een topclub die actief is in de Champions League. Stuttgart staat momenteel in de Bundesliga pas vijftiende met zestien punten.

 

Jovanovic heeft bovendien een ruime keuze aan potentiële werkgevers. Naast Stuttgart zijn ook Olympiakos, AS Roma, Valencia, Everton en tal van andere clubs geïnteresseerd.

 

Als Jovanovic in januari toch vertrekt, heeft Standard al een mogelijke vervanger op het oog. Op Sclessin worden met een vergrootglas de prestaties van Charleroi-speler Habib Habibou gevolgd.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties