Supportersfederatie Profclubs steunt fans G. Beerschot

Steurbaut Kersten
| 23 reacties
Supportersfederatie Profclubs steunt fans G. Beerschot
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De supporters van Germinal Beerschot willen op woensdag niet spelen in Gent. Zij krijgen nu de steun van de Supportersfederatie van de Profclubs. “Als een bedrijf zijn beste klanten zo behandelt, kan het zijn zaak wel sluiten.”

De Supportersfederatie van Profclubs kan niet lachen met de soap rond de bekerwedstrijd AA Gent – Germinal Beerschot. “Weinigen in de voetbalwereld realiseren zich dat ook supporters heel wat moeten organiseren om een verplaatsing in goede banen te leiden”, zegt Dirk Vos, persverantwoordelijke.

“Mensen maken zich vrij, er worden bussen gecharterd, tickets worden betaald. Wanneer een wedstrijd tijdig afgelast wordt door overmacht, dan is dit buitengewoon vervelend. Wanneer men echter begint te goochelen met alternatieve data, wordt het voor supporters onmogelijk nog iets te organiseren.”

Vos vergelijkt supporters met stakeholders. “Maar wie belangrijke betrokkenen zo behandelt, kan in de meeste gevallen zijn zaak wel sluiten. Het is de hoogste tijd dat ook de voetvalwereld eens met beide voeten op de grond komt te staan.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties