Sevilla stuurt aan op ruil De Mul - Boussoufa

De Nijs Michael
| 96 reacties
Sevilla stuurt aan op ruil De Mul - Boussoufa
Foto: © SC

Sevilla toont nog steeds interesse in Mbark Boussoufa. Omdat de vraagprijs van Anderlecht te hoog is, wil de Spaanse topklasser een andere speler in de gesprekken betrekken: Tom De Mul.

De Mul tekende in 2007 een vijfjarig contract bij Sevilla. De Spaanse club moest daarvoor vijf miljoen euro overschrijven op de bankrekening van Ajax Amsterdam, destijds de werkgever van de Belg. De Mul kon echter nooit overtuigen in de Primera Division. Afgelopen seizoen werd hij daarom een half jaar bij Racing Genk gestald.

Tijdens de zomer keerde De Mul terug naar het Iberisch schiereiland, maar daar kwam de 23-jarige flankaanvaller dit seizoen nog niet in actie als gevolg van een blessure aan de adductoren.

Nu wil Sevilla onze landgenoot graag betrekken in een transfer van Mbark Boussoufa. Volgens Nederlandse media is de Spaanse topklasser bereid om een aardige geldsom op tafel te leggen en daarbij ook nog eens De Mul af te staan in ruil voor de komst van Mbark Boussoufa. De vraagprijs van Anderlecht schommelt rond de 6,5 miljoen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties