Cerclevoorzitter wil opstappen na bekerfarce

Anthony Van der Planken
| 37 reacties
Cerclevoorzitter wil opstappen na bekerfarce
Foto: © SC

Cerclevoorzitter Frans Schotte is het amateurisme van de Belgische Voetbalbond beu. Schotte kan geen begrip opbrengen voor de bekerbeslissing van de KBVB en dreigt met opstappen.

Omwille van het uitstel van Zulte Waregem - Cercle Brugge besliste de Voetbalbond gisteren om de kwartfinale tussen de winnaar van dat duel en Anderlecht in slechts één wedstrijd af te werken, uitgerekend op het veld van de vice-kampioen. Zulte Waregem en Cercle lijden daardoor zowel sportief als financieel verlies. Ze overwegen dan ook om stappen te ondernemen. 

Cercle-voorzitter Frans Schotte dreigt nog verder te gaan en overweegt om een stap terug te zetten als voorzitter. "Wat ik vandaag meemaak, daar kan ik echt niet bij. Dan vraag ik me af of dit de wereld is waar ik zo veel inspanningen voor lever", vertelt hij in HLN. "Diegenen die dit beslist hebben, waren ofwel niet verstandig ofwel stomdronken. Ik wil veel tijd steken in Cercle en in het voetbal, maar als er dan een paar totaal onbekwame mensen beslissingen mogen blijven nemen, dan weet ik niet of ik nog wil doorgaan. Ik denk dus aan opstappen, ja."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties