Lestienne: "Ik had poster van Sterchele op kamer"

Manuel Gonzalez
| 23 reacties
Lestienne: "Ik had poster van Sterchele op kamer"
Foto: © SC

De 17-jarige Maxime Lestienne is door Adrie Koster opgenomen in de kern van Club Brugge voor vanavond. Dan speelt Club in Jan Breydel tegen Westerlo.

De jonge Lestienne is meteen in de kern opgenomen en maakt dus mogelijk vanavond al zijn debuut voor blauw-zwart. "Ik ben heel goed opgevangen door de andere jongens. Het niveau op training ligt een pak hoger dan bij Moeskroen en daar kan ik alleen maar van leren", aldus de linkspoot op de website van Club Brugge.

"Met mijn makker Daan Van Gijseghem is de integratie ook makkelijker verlopen. Zo kende ik toch al iemand van bij Moeskroen. Ook Blondel heeft zich direct over mij ontfermd."

"De babbel met Adrie Koster heeft me overtuigd om voor Club te tekenen. Ik ben bovendien al van kindsbeen supporter. Ik had posters op mijn slaapkamer hangen van François Sterchele en Jonathan Blondel. Het was mijn droom om voor blauw-zwart te spelen en die komt nu uit."

"Mijn favoriete ploeg in het buitenland is AS Roma. Totti is mijn favoriete speler, uiteraard, dat kan niet anders als je voor Roma bent. Het zou mooi zijn er ooit te spelen, maar dat is toekomstmuziek. Nu wil ik me volop concentreren op Club."

"Ik hoop in het resterende seizoen toch enkele keren te mogen aantreden en ook een paar goaltjes te scoren. Als ik me verder kan ontwikkelen als speler ben ik tevreden. Het zou nog mooier zijn als we het seizoen kunnen afsluiten met een prijs, de titel bijvoorbeeld."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties