Van Acker: "Hoop op meer kansen bij Club"

Nico Wieme
| 20 reacties
Van Acker: "Hoop op meer kansen bij Club"
Foto: © SC

Een van de lichtpunten in de ploeg van Club Brugge was Thibaut Van Acker. Het Brugse jeugdproduct mocht tegen Gent terugblikken op een uitstekende prestatie rechts op het middenveld.

“Dit was een leerrijke ervaring”, vond Thibaut Van Acker na afloop van de 1-0-nederlaag tegen AA Gent. “Ik heb nu al twee matchen in de hoofdmacht van Club op mijn conto staan en ik hoop natuurlijk op verdere selecties. Dit smaakt alleszins naar meer, al is het de trainer die zal beslissen.”

 

“Ik had niet verwacht om te mogen starten. Zenuwachtig was ik niet. Ik probeer altijd mijn eigen match te spelen en rustig aan de bal te zijn. Het was wel de eerste keer dat ik tegen een eersteklasser mocht opdraven (de vorige keer was in de beker tegen VW Hamme, red.). Dit was meer dan een stapje sneller”, hijgde de inwoner van Merendree nog na.

 

Van Acker is best tevreden met de kansen die hij krijgt van coach Adrie Koster. “Ik had niet gedacht de stap zo snel te zetten. Gelukkig heb ik een trainer die in mij gelooft.”

 

Hoe ziet jouw donderdag er nu uit? “Ik heb morgen (vandaag, red.) school. Om 8.15 uur heb ik al een theoretische toets Lichamelijke Opvoeding op het KTA Brugge.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties