Vrancken: "Ik werd genegeerd bij KV Mechelen"

Steurbaut Kersten
| 10 reacties
Vrancken: "Ik werd genegeerd bij KV Mechelen"
Foto: © SC

Wouter Vrancken maakte tijdens de wintermercato de overtstap van KV Mechelen naar KV Kortrijk. In West-Vlaanderen hoopt de middenvelder zijn carrière te herlanceren na een moeilijke periode onder de leiding van Peter Maes.

"Bij KV Mechelen zat ik op een dood spoor", zegt Vrancken in de Krant van West-Vlaanderen. "Ik zit nog altijd met vraagtekens over waarom ik niet meer mocht spelen. Ik ben sterk aan het seizoen begonnen, haalde een constant niveau. Tot ik tegen Club Brugge een rode kaart kreeg. Daarna werd ik genegeerd."
 

"Een aantal spelers vroeg me zelfs waarom ik niet langer in de ploeg stond. Ik heb trainer Peter Maes verteld dat ik me gepasseerd voelde. Maar een reactie kwam er niet. Dat ik nog amper aan de bak kwam, had dus allicht niks met het sportieve te maken."

Georges Leekens

"Ik wil hier nu mijn carrière nieuw leven inblazen en wil opnieuw mijn goede niveau halen. En met deze trainersstaf, die wel in mij gelooft, zal dat zeker lukken."

bood Vrancken echter een uitweg. "De factor Leekens speelde een belangrijke rol in deze transfer", aldus de middenvelder. "Het was Georges zelf die op mijn komst aandrong. Hij wilde er nog een offensieve middenvelder bij en weet van bij mijn periode in Gent dat ik die taak best voor mijn rekening kan nemen." Onder Leekens scoorde Vrancken in zijn beste seizoen bij AA Gent zeven keer.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties