Maes: "We hebben Gent pijn gedaan"

De Nijs Michael
| 6 reacties
Maes: "We hebben Gent pijn gedaan"
Foto: © SC

KV Mechelen speelde een goede wedstrijd tegen AA Gent, maar rood-geel werd daar karig voor beloond. De partij eindigde op een 2-2-gelijkspel, waardoor Gent de beste papieren in handen heeft voor de terugmatch. Toch is Peter Maes gematigd tevreden.

"We mogen trots zijn op onze prestatie. We hebben Gent op veel vlakken pijn gedaan", analyseert de coach van KV Mechelen. "Er zat veel evenwicht in ons elftal. Net voor de tweede goal van Gent spelen we wel 4 à 5 minuten onzuiver. Even later kregen we dan ook de rekening gepresenteerd. Maar ik wil vooral de positieve dingen onthouden."


"Het is nochtans niet de eerste keer dat we het met elf tegen tien niet goed uitspelen", beseft Maes bij Sporza. "We hebben dan meer rust nodig, meer overleg. We waren te onverzorgd en wilden het te veel forceren. AA Gent maakte wel goed gebruik van de ruimtes. Zij hebben die ervaring wel."

"Er stond een goed elftal tussen de lijnen. We speelden een degelijke match, alleen het resultaat valt een beetje tegen. Maar we maken nog altijd een goeie kans", besluit de oefenmeester toch positief. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties