UPDATE: Vier competitieduels in Jupiler League uitgesteld

Nico Wieme
| 101 reacties
UPDATE: Vier competitieduels in Jupiler League uitgesteld
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Koning Winter heeft weer toegeslagen: KV Mechelen - KRC Genk en Cercle Brugge - Lokeren gaan niet door. Zaterdagmidag werd beslist ook Germinal Beerschot - Zulte Waregem en Charleroi - Anderlecht definitief uit te stellen.

Geen voetbal zaterdag Achter de Kazerne. Scheidsrechter Paul Allaerts keurde het veld vrijdagavond en oordeelde dat de wedstrijd tussen KV Mechelen en KRC Genk niet gespeeld kan worden. Onder het laagje sneeuw ligt er immers ijs op het veld, wat voetballen onmogelijk maakt.

De Kalendercommissie komt volgende week samen om een nieuwe datum vast te leggen. Voor KV Mechelen zal dit niet echt een probleem vormen, maar voor KRC Genk is dit al de tweede uitgestelde uitmatch op rij. Ook de partij van twee weken geleden op KSV Roeselare moet nog ingehaald worden.

Het bestuur van de Maneblussers laat weten dat de reeds aangekochte tickets blijven gelden. Wie al een ticket heeft, maar zich niet kan vrijmaken op de nieuwe speeldatum, mag zijn ticket desgewenst inruilen.

Ook de partij tussen Cercle en Lokeren zal niet plaatsvinden. Het Jan Breydelstadion beschikt niet over veldverwarming en ijs en sneeuw maken zich meester over het terrein.

De partij tussen Germinal Beerschot en Zulte Waregem wordt uitgesteld omdat er problemen zijn met de terreinverwarming van de Ratten. Zaterdagmiddag keurde Franck De Bleeckere de grasmat op het Kiel af. 

In de loop van de dag werd ook het veld van Charleroi gecontroleerd. De Karolo's kregen hun terrein wegens het gure winterweer niet speelklaar en dus wordt ook het duel met Anderlecht definitief uitgesteld. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties