Dirar: ''We laten Anderlecht nooit gaan''

Ruben Philippe
| 30 reacties
Dirar: ''We laten Anderlecht nooit gaan''
Foto: © SC

Vlak voor het moeilijke duel tegen AA Gent wakkert Nabil Dirar de strijdlust extra aan. Volgens de middenvelder mag Brugge enkel met de winst tevreden zijn vanavond.

De nederlaag tegen concurrent Anderlecht van enkele dagen geleden is nog steeds niet verteerd in het Brugse kamp. "Het is intussen tien dagen geleden maar we zijn er nog niet helemaal over. Onze teleurstelling is nog steeds heel groot. We waren de betere ploeg maar de scheidsrechter heeft ons genekt", aldus Nabil Dirar in La Dernière Heure.

De achterstand op Anderlecht bedraagt nog steeds acht punten. "Anderlecht is nog ver weg. Maar we zullen ze niet laten gaan, we keren terug. Dat betekent dat er moet gewonnen worden van AA Gent. We kunnen zelfs niet tevreden zijn met een punt, we spelen om te winnen", vervolgt hij. "Het ligt niet in ons spel om te gaan verdedigen. Ondanks de nederlagen in de beker zal het deze keer anders zijn."

Dirar blijft ook erg kalm onder de kritiek van de laatste weken. "Het is waar dat ik sneller met de vinger wordt gewezen dan anderen. Het is misschien omdat ik het verschil moet maken. Dus als ik dat niet doe, liggen de slechte prestaties dan aan mij? Al de kritiek heeft geen invloed op mij. Ik ben eraan gewend, ik geef mijn antwoord op het terrein", besluit hij. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties