D'Onofrio: "Rode kaarten hebben match beïnvloed"

Manuel Gonzalez
| 28 reacties
D'Onofrio: "Rode kaarten hebben match beïnvloed"
Foto: © SC

Standard-trainer Dominique D'Onofrio kwam voor de verzamelde pers nog eens terug op de wedstrijd in Brugge van afgelopen zondag.

Standard verloor met 2-1 en lijkt uitgeteld voor de play-offs. "Sonck is een zeer ervaren speler en heeft die strafschop dan ook perfect uitgelokt", aldus Dominique D'Onofrio.

"Aan de overkant wordt Mbokani neergelegd door een armbeweging van Hoefkens. Dat was een duidelijke strafschop, meer dan die van Sonck, maar toch fluit de scheidsrechter niet. Ik ben ervan overtuigd dat de heisa rond de rode kaarten van Club de laatste weken, de referee heeft beïnvloed."

D'Onofrio wou ook nog iets kwijt over Milan Jovanovic: "Als Jova zo gaat blijven spelen met de rem op, om zich te sparen voor het WK, dan zal hij het WK zelfs niet halen. Hij moet zeer goed voorbereid zijn om aan de wereldbeker te kunnen beginnen. Op deze manier is hij daar niet goed mee bezig."

Milan Jovanovic wist zondag voor het duel in Brugge overigens niet dat KV Kortrijk de dag ervoor had gewonnen en dat Zulte Waregem twee punten had laten liggen tegen Roeselare.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties