Craig over degradatietopper: "Wij kunnen Lokeren kloppen"

Manuel Gonzalez
| 33 reacties
Craig over degradatietopper: "Wij kunnen Lokeren kloppen"
Foto: © SC

Vanavond om 20u30 staat op Mambour de levensbelangrijke degradatietopper tussen Charleroi en Lokeren op het programma. De winnaar mag zich opmaken voor de play-off 2. De verliezer zal met Roeselare moeten knokken tot de laatste speeldag voor het behoud.

"Mijn belangrijkste taak nu is mijn spelers kalmeren. Het zal moeilijk worden, maar we moeten positief blijven. Met schrik spelen, is voor niks goed", aldus trainer Tommy Craig van Charleroi.

"Het wordt tijd dat die match nu echt begint. Ik ben niet zo nerveus als de spelers, want ik maakte al veel mee. Charleroi heeft de spelers om vanavond te winnen. Als mijn mannen tonen wat ze echt kunnen, kunnen ze Lokeren kloppen", aldus de coach tegen GvA en HNB.

Bij tegenstrever Lokeren is doelman Copa al tevreden met een puntje. "We moeten in Charleroi de goede mentaliteit tonen maar niet te veel willen. Zelfs een punt is goed. En zelfs als we verliezen is er nog hoop."

"Vorig seizoen hadden we nog een van de beste defensies van het land. Het begon al in de zomer. Na een paar nederlagen kelderde het vertrouwen, het is nooit meer goed gekomen. Ik heb de indruk dat het fundament dit seizoen niet stevig is. Als we het niet halen, is dat niet de schuld van de coach."

"Ik slaap niet meer en loop droevig rond. Ik krijg het maar niet uit mijn hoofd gezet. Ook thuis niet. Zelfs mijn vrouw is ongelukkig." (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties