Dury: "Een patat voor Berrier"

Steurbaut Kersten
| 16 reacties
Dury: "Een patat voor Berrier"
Foto: © SC

Francky Dury was aangeslagen door het slechte nieuws van Franck Berrier. Het seizoen van de Fransman zit erop, nadat hij zondag in de wedstrijd tegen Standard de voorste kruisband van zijn knie scheurde.

“Dit is het zoveelste slechte nieuws van de voorbije weken”, zegt Dury aan de VRT. “Berrier was een heel belangrijke speler voor ons, net als Boussoufa bij Anderlecht.”

“We moeten hier doorheen en tonen dat we het ook zonder hem kunnen. Voor Franck is dit ook "een patat". Hij aasde op een transfer en daar speelde hij ook voor. Ik vrees dat hij dat zal mislopen omdat hij pas rond augustus weer zal spelen.”

Zulte Waregem ligt op de eindstreep voor deelname aan de play-offs, maar raakt er niet over. Ondertussen hijgt Standard in de nek. “We staan voor een deur en moeten die alleen nog opendoen, maar door al die pech krijgen we ze niet open. Maar we mogen ook niet te veel praten over die gemiste kansen, want anders krijgen we die deur nooit open. En als we niet slagen, nemen we dit mee als ervaring.” (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties