Degryse: "Scheidsrechter Verbist floot slap"

Manuel Gonzalez
| 18 reacties
Degryse: "Scheidsrechter Verbist floot slap"
Foto: © SC

Cercle plaatste zich vanavond voor de bekerfinale na een 3-1 nederlaag bij Roeselare. Scheidsrechter Verbist floot niet zijn beste partij.

Na drie minuten floot Verbist al voor strafschop na een duw van Mirvic waardoor de kwalificatie meteen in een definitieve plooi lag. Zowel bij Roeselare als analist Marc Degryse was er weinig begrip voor de scheidsrechter.

"Het was zeker een fout van Mirvic en strafschop, maar daarna gebeurt aan de overkant identiek dezelfde fase en geeft hij niks. Het is duidelijk dat wij vandaag niet konden winnen, het mocht niet zijn", aldus trainer Van Wijk van Roeselare.

"De scheidsrechter floot kleine dingetjes in het nadeel van Roeselare, hij voelde de wedstrijd niet aan", sprak KSV-verdediger Anthony Van Loo.

"De rode kaart van Mirvic is ook de verantwoordelijkheid van Verbist. De scheidsrechter wacht te lang om Portier te bestraffen in die fase, waardoor Mirvic gaat reageren. Hij had eerder moeten ingrijpen, dan was het niet eens zover gekomen. De scheidsrechter floot slap", aldus Degryse op Canvas.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties