Westerlo verslaat G. Beerschot en volgt Sven Verdonck

Ward Callens
| 20 reacties

Westerlo heeft vrijdag Germinal Beerschot partij gegeven in een oefenwedstrijd. De Kempenaars haalden het uiteindelijk met 3-1. Intussen wil het de 22-jarige Sven Verdonck graag terug naar België halen.

Westerlo haalde het vrijdag zonder veel moeite in een vriendschappelijke wedstrijd tegen Germinal Beerschot. De thuisploeg kwam na twintig minuten op voorsprong via Michael Modubi. Dawid Janczyck kon vlak na rust gelijkmaken, maar via Dieter Dekelver en Sofian Bidaoui werd het alsnog 3-1.

Ondertussen denken ze er in Westerlo aan Sven Verdonck aan te kopen. De 22-jarige centrale verdediger komt dit seizoen uit voor Fortuna Sittard, in de Nederlandse Eerste Divisie. Volgens HNB kwam Westerlo hem daar al twee keer scouten. Verdonck kreeg zijn jeugdopleiding bij Racing Genk, waar hij nog tot vorig seizoen onder contract stond.