Schweinsteiger denkt niet dat Kuranyi terugkeert

Mathias Dumarey
| 5 reacties
Schweinsteiger denkt niet dat Kuranyi terugkeert
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kevin Kuranyi, spits van Schalke 04, zou weer een kleine kans maken om door de Duitse bondscoach Joachim Löw geselecteerd worden voor de Mannschaft na een toevallige ontmoeting. International Bastian Schweinsteiger (foto) gelooft niet dat het zover komt.

Joachim Löw was tot voor kort vastbesloten Kevin Kuranyi niet meer op te roepen voor de Duitse nationale ploeg nadat die eerder in de WK-kwalificatie bij de thuiswedstrijd tegen Rusland het stadion vroeger verliet en naar huis ging omdat hij gefrustreerd was buiten de ploeg te zijn gelaten.

Door een toevallige ontmoeting vorige week en een klein gesprek leek de deur voor Kuranyi weer open te staan met het oog op het WK in Zuid-Afrika. De vaste spitsen Lukas Podolski en Miroslav Klose zitten in een vormdip terwijl Kuranyi het uitstekend doet met zeventien doelpunten in de Bundesliga.

Bastian Schweinsteiger, ook Duits international, ziet Kuranyi niet meer opgeroepen worden. "Ik ben blij dat Kuranyi goed bezig is bij zijn club. Het is een aardige jongen, maar ik denk niet dat Löw op zijn besluit zal terugkeren", aldus de middenvelder van Bayern München. Hij liet in het midden of hij al dan niet een voorstander is van een terugkeer van Kuranyi in het Duitse elftal.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties