Stijnen: "Na 2-0 verwachtten we niet veel meer"

Nico Wieme
| 7 reacties
Stijnen: "Na 2-0 verwachtten we niet veel meer"
Foto: © SC

Stijn Stijnen toonde zich tevreden met het 2-2-gelijkspel van Club Brugge bij Anderlecht. De doelman zag zijn team een remonte inzetten na een dubbele achterstand en loofde de prestatie van Ryan Donk.

Dat het kampioenschap gespeeld is, wou Stijn Stijnen niet gezegd hebben. “Door dit gelijkspel blijft het spannend. De strijd is nog niet gestreden. Toen we 2-0 achter stonden, dachten we dat het kalf verdronken was. Veel verwachtingen heb je dan niet meer, zeker niet als dit op Anderlecht gebeurt.” 

“We zijn in één match van elf punten achterstand terug naar acht gegaan. De titel kan nog, maar we beseffen dat het moeilijk wordt. Toch is iedereen tevreden. Hadden we verloren, dan was het voorbij geweest. Anderlecht moet vrijdag naar STVV. Begin er maar aan. Dat wordt daar niet makkelijk voor hen”, ging de Clubgoalie verder.

Stijnen eindigde met het wierookvat over ploegmakker Ryan Donk uit te strooien. “Het maakte een prachtige goal met een schaarbeweging. Zoiets kunnen niet veel spelers. Het is jammer dat hij ook een owngoal maakte en dat hij rood kreeg. Hij speelde een uitstekende match.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties