Odjidja: "Uitgesloten dat Anderlecht zondag titel pakt"

Steurbaut Kersten
| 15 reacties
Odjidja: "Uitgesloten dat Anderlecht zondag titel pakt"
Foto: © SC

Club Brugge moet na het gelijkspel tegen AA Gent terug achterom kijken. De Buffalo’s richten hun vizier op de tweede plaats. En Anderlecht kan kampioen worden in Brugge. “Dat is uitgesloten”, stelt Vadis Odjidja.

“Het was een zware tik”, blikt Odjidja terug naar zondag. “We waren zo dicht bij de winst. Het was een sprookje geweest en het is uitgedraaid op een nachtmerrie.”

De nachtmerrie kan nog erger worden. In het slechtste geval speelt Anderlecht zondag kampioen op het veld van Club Brugge. “Ik wil er niet eens aan denken, dat zou de grootste nachtmerrie zijn: onze aartsrivaal die hier het kampioenschap pakt. Ik mag er niet aan denken of ik slaap vannacht niet.”

Dat zou ook betekenen dat de tweede plaats in het gedrang komt. “Dan is heel het seizoen naar de vaantjes. Ik wil absoluut die voorrondes van de Champions League spelen. Voor de jonge groep die Club nu heeft zijn dat soort uitdagingen essentieel om je te meten met de top.”

“Tegen Zulte Waregem zullen we op onze hoede moeten zijn. Na de slechte periode zullen ze extreem gemotiveerd zijn om ons aan te pakken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties