Carevic: "Ik teken bij voor drie of vier jaar"

Nico Wieme
| 4 reacties
Carevic: "Ik teken bij voor drie of vier jaar"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mario Carevic pakte tegen KV Mechelen zijn tiende gele kaart en daarmee zit het seizoen van de Kroaat er al op. Volgende week hoopt de middenvelder een nieuw meerjarig contract te tekenen bij Lokeren.

Mario Carevic was kort in zijn analyse van de match. “Onze eerste helft was heel goed. Alles lukte en we stonden verdiend 2-0 voor. Wat er na de pauze gebeurde, weet ik niet. We verloren volledig de controle over de match. Op het einde krijgen we nog die gelijkmaker binnen. Het is altijd hetzelfde. Misschien ligt het aan concentratieverlies.”

Het seizoen van de Kroaat is nu al afgelopen na zijn tiende gele karton van het seizoen, maar dat nam hij nogal filosofisch op. “Inderdaad, ik ben tegen Cercle geschorst. Dat is het leven. Wat kan ik eraan doen?” 

Het contract van Carevic loopt eind dit seizoen af bij Lokeren, maar de vrijschopspecialist weet al waar hij aan toe is. “Volgende week zit ik samen met voorzitter Roger Lambrecht. We hebben sinds twee maanden een mondelinge overeenkomst. Ik zal bijtekenen voor drie of vier jaar.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties