Leekens: "Het is nooit stil rond mijn persoon"

Leekens: "Het is nooit stil rond mijn persoon"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Georges Leekens liet in de Zevende Dag in zijn kaarten kijken. Hij had het onder meer over zijn kandidatuur voor het bondscoachschap: "Ik ben nooit kandidaat, ik word gevraagd".

Voor Advocaat was Leekens bijzonder mild. "Het is moeilijk te oordelen over de situatie in een ander gezin", zei de KV Kortrijk-trainer. "Is er iets gebeurd in zijn relatie met de bond? Alleszins is Advocaat een prof en er was dat bod van Rusland, sportief en financieel zal dat wel van een ander niveau geweest zijn."

Leekens zelf liet al uitschijnen dat hij de Rode Duivels wel ziet zitten. "Maar ik ben nooit kandidaat, ik word gevraagd. Ik heb wel nog niet gepraat met de bond, maar probeer wel positief te zijn. Advocaat had goud in handen."

Zijn toekomst is trouwens koffiedik kijken, want bij Kortrijk heeft hij nu reeds wat problemen. "Er is deze week wat ruzie geweest", aldus Leekens. "Ik word graag gevolgd en als dat niet het geval is, is er spanning. Ik zit deze week met de club om de tafel, maar we zijn er nog niet uit. Rond Leekens is het nooit stil. Er gebeurt altijd wel iets, maar ik zet altijd wel iets neer."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties