Mignolet minst gepasseerde doelman in play-off 1

Steurbaut Kersten
| 7 reacties
Mignolet minst gepasseerde doelman in play-off 1
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

STVV zette zaterdag een grote stap richting de vierde plaats. Doelman Simon Mignolet bleef al voor de derde keer in de play-offs ongeslagen. “De verdediging staat als een huis.”

“Ik kreeg nog maar drie doelpunten tegen in play-off 1. De organisatie is goed”, stelt Mignolet tevreden vast. “We geven achterin nog maar weinig weg.”

Bijna zorgde de jonge doelman zelf voor een tegendoelpunt, toen hij een kopbal met de voet wou wegwerken. “Ik dacht dat het een terugspeelbal was en trap hem recht op Vince (Vincent Euvrard, nvdr.). Gelukkig is hij technisch sterk en legt hij de bal er juist naast”, kan Mignolet er nog om lachen.

Vierde gele kaart

Er was wel een kleine domper. Mignolet kreeg zijn vierde gele kaart voor een goed uitgevoerde tackle. “Ik heb nog met de scheidsrechter gepraat en hij floot voor de intentie. Jammer maar het maakt niet uit. Ik zal nog geel pakken in mijn carrière.

“Ik ga nu misschien wat voorzichtiger spelen, maar zeker niet met de rem op. De vorige vijftien wedstrijden heb ik ook geen geel gepakt.” (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties