Topman Lierse aast op grote namen

Kristof Blomme
| 88 reacties
Topman Lierse aast op grote namen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lierse is bijna zeker van promotie naar de Jupiler League. Achter de schermen is grote man Maged Samy al volop bezig met volgend seizoen.

Lierse heeft, met nog twee matchen te gaan, een voorsprong van vijf punten op eerste achtervolger KVSK United. De Pallieters hebben dus nog twee punten nodig om zich te verzekeren van de titel en de promotie naar de Jupiler League. Zondag kan het al zover zijn, dan speelt Lierse een thuismatch tegen Waasland.

Ondertussen is topman Maged Samy achter de schermen bezig met komend seizoen. De Egyptenaar heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij ook in de Jupiler League kampioen wil worden met zijn club. Zo zou hij Georges Leekens bijzonder graag als trainer willen. Hij zou hem al een monsteraanbod gedaan hebben. Ook Lokeren lonkt opnieuw naar de huidige trainer van Kortrijk.

Eerder werd al bekend dat Ahmed Hassan, ex-Anderlecht, een aanbod had gekregen van zijn landgenoot. Een andere Egyptenaar, de 39-jarige Essam Al Hadari, doelman van de nationale ploeg werd eveneens gepolst. Andere spelers die in de wandelgangen genoemd worden zijn Timmy Simons, Wesley Sonck en Stein Huysegems, op een zijspoor bij respectievelijk PSV, Club Brugge en Racing Genk. Het wordt alvast een drukke zomer op het Lisp.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties