Arshavin: "Ik wil ooit het shirt van Barcelona dragen"

Arshavin: "Ik wil ooit het shirt van Barcelona dragen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Andrei Arshavin, spits bij Arsenal, heeft zich direct populair gemaakt in Catalonië, of zijn uitspraken ook in Arsenal goed ontvangen zijn, valt nog af te wachten. "Ik wil ooit voor Barcelona spelen, het beste team ter wereld", aldus de Rus.

Onnodig te zeggen dat Arshavin een hevig Barça-supporter is. "Zelfs al speel ik maar één seizoen in het shirt van FC Barcelona, dan zou mijn carrière geslaagd zijn", vertelt Arshavin in gesprek met Sport-Express. "FC Barcelona is het beste team ter wereld. Ik ben dol op de manier van spelen van de club. Maar toen ik Barça tegen Arsenal zag spelen tegen Arsenal, veranderde dat plezier snel in smart. Zij zijn zoveel beter dan de rest op dit moment."

Dat Barcelona zwaar ten onder ging in Milaan heeft slechts één reden volgens de Russische aanvaller: José Mourinho. "Hij is geniaal", zegt Arshavin.  "Ik denk dat er drie trainers zijn die tot de beste ter wereld behoren. Fabio Capello, José Mourinho en Guus Hiddink. Als ik een trainer mocht kiezen voor het Russische team zou ik één van hen als bondscoach willen. Arsène Wenger is ook een goede trainer, maar niet voor Rusland", besluit Arshavin.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties