Koster: "Deze week bepaalt ons seizoen"

Kristof Blomme
| 24 reacties
Koster: "Deze week bepaalt ons seizoen"
Foto: © SC

Club Brugge staat voor een belangrijke week. In de laatste drie competitiewedstrijden moet blauw-zwart de tweede plaats nog zien te pakken.

Zondag ontvangt Club Sint-Truiden in het Jan Breydelstadion, woensdag komt Zulte Waregem op bezoek. Zaterdagavond ten slotte trekt Club naar Gent, de rivaal voor de tweede plaats. Indien blauw-zwart 9/9 haalt is de tweede stek een feit. Geen sinecure voor een ploeg die tijdens deze play-offs amper 6/21 pakte.

Dat weet ook Adrie Koster. Hij neemt zijn spelers voor de drie wedstrijden mee op hotel om ze optimaal voor te bereiden. "We doen dat omwille van de rust en de concentratie", zegt de Nederlander in Het Laatste Nieuws. "Soms zijn er omstandigheden dat je iets anders moet doen dan anders. Dit is extreem, we spelen drie matchen op heel korte tijd. Er staat veel op het spel. Die laatste drie wedstrijden bepalen hoe we dit seizoen zullen beoordelen. Gelukkig hebben we het in eigen handen."

De druk is groot bij blauw-zwart om die tweede plaats te halen, dat voelt ook Koster. "Je moet altijd presteren bij een topclub, maar nu heb ik ook last van de situatie. Ik lig er niet wakker van, maar het houdt me wel voortdurend bezig. Het zou slecht zijn als ik alles naast me neer zou leggen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties