Mathijssen: "Bewijzen dat STVV en Charleroi geen toeval waren"

Mathijssen: "Bewijzen dat STVV en Charleroi geen toeval waren"
Foto: © SC

Jacky Mathijssen zit nu al een tijdje te wachten op een nieuwe uitdaging. De coach had een paar mindere ervaringen bij Club en Lokeren, maar is nu naar eigen zeggen klaar voor een nieuwe club.

 "Ja, ik wil graag revanche", vertelt Mathijssen in GvA. "Bij Club Brugge wou ik te graag aan de slag gaan. Ik had daar meer kwaliteit moeten eisen, maar ik liep mijn eigen dromen achterna. We konden niet beantwoorden aan de verwachtingen. Club begon toen aan een nieuw project, maar er was te weinig aandacht voor de tekortkomingen van het team. Dit seizoen was dat anders. Dat zie je aan de transfers."

"Er was geen basis meer om te blijven, want ik had de perceptie tegen. Ik kreeg geen steun meer. Anderlecht heeft dat toen anders aangepakt met Ariël Jacobs. Ik was graag in Brugge, maar op het einde was ik een hoopje miserie en ik kon en wou dat niet verbergen."    
                                       
En Lokeren? "Daar kreeg ik geen greep op de groep. Ik denk dat Ferrera dat nu ook weet. Ik voel me klaar voor een nieuwe job. Ik wil reageren, tonen dat STVV en Charleroi geen toeval waren." (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties