Müller haalt uit naar Duitse bondscoach Löw

Müller haalt uit naar Duitse bondscoach Löw
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gerd Müller, bijgenaamd Der Bomber, heeft uitgehaald naar de Duitse bondscoach Joachim Löw (foto). Hij vindt dat diens koppigheid er voor zorgt dat Duitsland momenteel niet op zijn sterkst is.

Gerd Müller heeft het dan vooral over het feit dat Joachim Löw Schalke-aanvaller Kevin Kuranyi blijft negeren bij de selecties. "Kuranyi is momenteel de man die de goals scoort. Zolang Löw koppig blijft, gaan we niet met ons beste team naar het WK", aldus Der Bomber.

Löw en Kuranyi kunnen al sinds oktober 2008 niet meer door eenzelfde deur na een conflict bij de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Rusland. De spits verliet toen vroegtijdig het stadion van Dortmund nadat hij door de bondscoach op de tribune was gezet als speler op overschot. Kuranyi excuseerde zich later voor zijn gedrag, maar een rancuneuze Löw bleef de aanvaller nadien straal negeren.

In Duitsland neemt de druk op Löw alsmaar toe om Kuranyi toch mee te nemen naar het WK. De bondscoach zelf zegt dat hij die beslissing in beraad heeft. De vaste spitsen in de Duitse nationale ploeg, Miroslav Klose en Lukas Podolski, zijn momenteel het scoren verleerd en zitten bij hun clubs momenteel zelfs vaak op de bank.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties