Chimedza: "Coach heeft verkeerde keuze gemaakt"

Nico Wieme
| 5 reacties
Chimedza: "Coach heeft verkeerde keuze gemaakt"
Foto: © SC

Cephas Chimedza maakte voor het eerst in de Play-offs de 90 minuten vol bij STVV. De middenvelder toonde zich na afloop van de partij tegen Club kritisch voor coach Guido Brepoels.

Na een slepende blessure verscheen Cephas Chimedza eindelijk nog eens aan de aftrap bij Sint-Truiden. "Het gaat al beter met mijn knie. Op het einde had ik wat last van krampen. Wij speelden een goede match, alleen in de laatste vijftien minuten voor de pauze liep het minder. Ronald Vargas liep toen constant vrij bij Club."

Coach Guido Brepoels posteerde Mario Cantaluppi verrassend op het middenveld naast Chimedza, iets wat de Zimbabwaan geen geslaagde zet vond. "Door onze veldbezetting kwamen we vooraan steeds volk te kort. Daardoor konden we voor te weinig dreiging zorgen. Mario speelt beter in de verdediging."

Chimedza beseft dat het nog een zware week wordt voor zijn team. "We moeten op korte tijd vlug opnieuw fris zijn. Onze kern is niet zo groot en daardoor is het moeilijk om nog veel frisse spelers te vinden. We moeten ons concentreren op de vierde plaats. Als blijkt dat de derde stek nog haalbaar is, des te beter."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties