Odjijda: "Het scenario van Gent dook even op"

Odjijda: "Het scenario van Gent dook even op"
Foto: © SC

Vadis Odjidja liet zich weer gelden op het Brugse middenveld. Met een listige lange bal bood hij Kouemaha de 1-0 aan. De Gentenaar in Brugse loondienst hoopt dat het seizoen woensdag eindigt.

Vadis Odjidja toonde zich na afloop van de gewonnen partij tegen Sint-Truiden tevreden met het resultaat én de kwaliteit van het spel. "Enkel de eerste 20 minuten hadden we het moeilijk. We zijn er vol voor blijven gaan en STVV heeft al bij al niet veel kansen kunnen afdwingen. Even doemde het scenario van tegen AA Gent op (Club kreeg toen na een 1-0-voorsprong in blessuretijd nog het deksel op de neus, red.), maar door extra druk op de bezoekende verdediging te zetten, hebben we de 2-0 kunnen scoren."

De centrale middenvelder hoopt dat Club woensdag thuis tegen Zulte Waregem de kers op de slagroomtaart kan plaatsen door de tweede plaats definitief te veroveren. Daarvoor moet Gent wel verliezen bij STVV. "Hopelijk winnen we woensdag opnieuw en is dit slopende seizoen eindelijk afgelopen. Het was een seizoen met veel ups en downs, maar uiteindelijk verdienen we die tweede plaats."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties