Preud'homme: "Wij weten waar de macht zit"

Steurbaut Kersten
| 33 reacties
Preud'homme: "Wij weten waar de macht zit"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Michel Preud'homme probeerde in alle talen te zwijgen over de prestatie van scheidsrechter Delacour. Tussen de lijnen was de teneur van de Gent- trainer echter duidelijk.

Na vijf minuten ontsnapte Adnan Custovic aan een rode kaart na een vuile overtreding op Ludovic Buysens. “Ik heb het nog niet gezien en ga er ook niets meer over zeggen”, aldus Preud’homme.

“Wij weten waar de macht zit. Ook als je gelijk hebt en je zegt er iets over, dan tonen ze een paar dagen later waar de macht zit. Het is best dat we zwijgen en beginnen zalven.”

Door de zege van Club Brugge maakte het niet uit of Gent één of drie punten pakte. De opdracht in het onderling duel blijft dezelfde: winnen. “Het gelijkspel is logisch”, vindt Preud’homme. “Maar in het verleden hebben we ook al verdiend om te winnen en niet gewonnen. De omstandigheden beslisten er vandaag anders over.”

“Als ik moet kiezen, dan hoop ik dat we de beker pakken. Maar we zullen er alles aan doen om nog tweede te worden. Ik kan al trots zijn op de derde plaats. Dat is beter dan vorig seizoen, zonder Maric en Ruiz. De ploeg heeft schitterend gewerkt. Hopelijk krijgt ze de beloning die ze verdient.” (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties