Moeder Genk-voorzitter: "Mijn hart blijft Truiens"

Manuel Gonzalez
| 11 reacties
Moeder Genk-voorzitter: "Mijn hart blijft Truiens"
Foto: © SC

Genk-voorzitter Herbert Houben zal in de onderlinge confrontaties niet moeten rekenen op de steun van zijn moeder Hilde.

Hilde Houben-Bertrand is vooral bekend als ex-gouverneur van de provincie Limburg, maar ze is ook de moeder van Genk-voorzitter Herbert Houben. Hilde Houben-Betrand woont al sinds 1962 in Genk, maar haar hart klopt voor STVV. Haar man Emiel is eveneens een fervente Genk-fan, net zoals zoon Herbert uiteraard.

"In 1962 ben ik mijn man naar Genk gevolgd, maar ik blijf een Truiense", zegt Hilde Bertrand in HBvL. "In het ouderlijke huis wordt er deze week veel gesproken over de derby. We jennen elkaar graag."

"STVV en Genk speelden al vaker tegen elkaar, maar pas nu stijgt de spanning ten top. Het gaat echt om iets. Donderdag moet ik naar een communiefeest, dus zal ik moeten passen. Zondag gaat waarschijnlijk ook niet lukken. Maar ik volg de match wel op TV."

"Ik heb de STVV-microbe van mijn vader mee gekregen. De Kanaries winnen donderdag met 1-2 en houden op Stayen de boel dicht: 0-0."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties