Sidibé: "Ik wil in België blijven"

Steurbaut Kersten
| 22 reacties
Sidibé: "Ik wil in België blijven"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Net als Simon Mignolet en Cephas Chimedza zal Ibrahim Sidibé de deur van Stayen achter zich dichtslaan. De Senegalees heeft ook enkele aanbiedingen uit het buitenland, maar verkiest een verlengd verblijf in België.

Sidibé bracht STVV nog op voorsprong tegen Racing Genk, maar de treffer leverde de Truienaars niets meer op. “We zijn zeer ontgoocheld”, reageert Sidibé. “We wilden winnen en kregen het best denkbare scenario. Jammer dat we een paar foutjes maken. Na het tweede doelpunt was het afgelopen.”

“Maar we hebben een goed seizoen gespeeld. Zeker als je onze kern vergelijkt met die van de andere teams. STVV is maar een klein ploegje.”

Eén procent

De kans is bijzonder klein dat Sidibé volgend seizoen nog op Stayen te bespeuren valt. “Ik geef mezelf 1 procent dat ik blijf. Waar ik naartoe ga? Dat weet ik nog niet. Ik heb nog een viertal weken om na te denken.”

“Er zijn een aantal ploegen geïnteresseerd. Uit binnen- en buitenland. Maar ik zou het liefst van al in België willen blijven.” De naam van Sidibé werd al genoemd in Anderlecht.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties