Walem: "Ooit keer ik terug naar Anderlecht"

Walem: "Ooit keer ik terug naar Anderlecht"
Foto: © SC

Johan Walem vertrekt bij Anderlecht ondanks het goede werk dat hij leverde. Walem geeft in HNB wat meer uitleg over zijn beslissing.

"Ik voelde me de laatste maanden vaak alleen. Mijn relatie met bepaalde personen was niet optimaal. Namen noem ik niet. Ik heb nooit voor een polemiek gezorgd en wil dat ook nu niet doen", aldus de nu ex-beloftentrainer van Sporting.

"Ik had meer en een betere samenwerking verwacht", vervolgt Walem. "Ik gaf misschien aandacht aan andere zaken. Ik kreeg te weinig steun van de staf van de A-kern. Het is nooit mijn doel geweest om bij de A-kern te gaan, dat moet duidelijk zijn. Mijn doel is altijd geweest om de jongeren vooruit te helpen."

Walem blijft echter paars bloed in de aderen hebben. "Ik vertrek zeker met pijn in mijn hart. Het is niet gemakkelijk. Ik heb erover gepraat met het bestuur. Het doet pijn. Anderlecht is mijn club. Ik zal ooit terugkomen. Als trainer van de eerste ploeg? Die pretentie heb ik nooit gehad. Ik wil met de jongeren blijven werken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties