Naessens: "De Roover zelfde visie als Dury"

Kristof Blomme
| 4 reacties
Naessens: "De Roover zelfde visie als Dury"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De onderhandelingen tussen Zulte Waregem en Bart De Roover zijn zo goed als afgerond. Morgen tekent hij een tweejarig contract bij Essevee.

Sterke man Willy Naessens vindt het belangrijk dat de nieuwe trainer dezelfde visie heeft als Francky Dury. Met Bart De Roover blijkt dat het geval te zijn. "Zijn voetbalvisie, dat sterk overeenkomt met dat van Dury, sprak ons direct aan. Het verbaasde ons dat hij al zoveel van ons elftal wist. We hebben de selectie geëvalueerd en hj kwam tot dezelfde analyse als Dury. Ik hoop dat we morgen tot een vergelijk kunnen komen."

Ook De Roover zelf hoopt zo snel mogelijk aan de slag te kunnen bij de West-Vlamingen. "Het is de bedoeling dat we er snel uitgeraken, want maandag staan de fysieke tests al op het programma. Ik had bij Waasland nog heel veel energie gestopt in de fusie met Beveren. Dat ik nog geen vakantie heb kunnen nemen stoort me niet. Over een paar maanden haal ik dat wel in." Het wordt voor De Roover de eerste trainersjob op het hoogste niveau.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties