Barcelona en Lazio willen Suarez

De Nijs Michael
| 11 reacties
Barcelona en Lazio willen Suarez
Foto: © SC

Luis Suarez maakt momenteel indruk op het wereldkampioenschap en dat heeft zo zijn gevolgen. De aanvaller wordt door enkele Europese topclubs het hof gemaakt.

Suarez maakte bij Ajax al een bijzonder sterke indruk, maar op het wereldkampioenschap heeft hij de laatste criticasters het zwijgen opgelegd. De Uruguayaanse aanvaller loodste zijn team -samen met spitsbroeder Diego Fórlan- intussen al naar de kwartfinale en dat is onder meer Barcelona niet ontgaan.

Volgens Sport.es toont de Catalaanse grootmacht nadrukkelijk interesse in de spits. Suarez zelf, die in de wedstrijd tegen Zuid-Korea als 'man van de match' twee keer scoorde, heeft al aangegeven dat hij een aanbieding van de Spaanse topclub in overweging wil nemen. Daarnaast toont ook het Italiaanse Lazio Roma interesse in de sluipschutter.

Ajax wil Suarez graag behouden, maar de Amsterdammers beseffen dat de situatie stilaan onhoudbaar wordt. De club wil daarom meewerken als er boter bij de vis komt. Naar verluidt heeft de Nederlandse vice-kampioen een transferbedrag van veertig miljoen euro op het hoofd van de Uruguyaan geplakt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties