STVV speelt gelijk bij Tienen

De Nijs Michael
| 2 reacties

Sint-Truiden oefende dinsdagavond tegen tweedeklasser KVK Tienen. De Kanaries hadden het niet onder de markt met de ploeg uit de Suikerstad. Pas in de slotfase kon de eersteklasser een gelijkspel uit de brand slepen.

Sint-Truiden begon bijzonder scherp aan de wedstrijd, maar de binnenkant van de paal voorkwam een vroeg doelpunt van Christ. Het bleek slechts uitstel. Na tien minuten mocht STVV toch juichen, het was Onana die de bal tegen de netten trapte. Tienen reageerde via De Smet, maar diens poging werd van de lijn gehaald door Euvrard. Vlak voor de pauze viel de gelijkmaker dan toch. Nahimana trapte nog op de paal, maar Da Silva was goed gevolgd: 1-1.

Ook na de pauze nam STVV de beste start, maar deze keer was het Delorge die de paal op zijn weg vond. Enkele minuten later was het aan de overzijde wel raak. Nahimana zette de bezoekende defensie in de wind, waarna hij de 2-1 tegen de netten trapte. De partij werd vervolgens ontsierd door enkele onnodige overtredingen, waardoor er nog amper kansen kwamen. Toch maakten de bezoekers in het slotkwartier nog gelijk, Sidibe zorgde na een slordigheid van Konsdorff voor de 2-2-eindstand.