Facebookfoto's Lukaku doen Chelsea dromen

Steurbaut Kersten
| 49 reacties
Facebookfoto's Lukaku doen Chelsea dromen
Foto: © SC

Romelu Lukaku heeft op een onschuldige manier Chelsea wat extra hoop gegeven in de strijd om zijn handtekening. De 17-jarige aanvaller van Anderlecht zette op Facebook enkele foto’s van zichzelf in Chelsea-shirt op Stamford Bridge.

Lukaku bracht een tijdje geleden een bezoekje aan Stamford Bridge en maakte er enkele foto’s. Waaronder eentje in de perszaal en eentje in de dug-out van Chelsea. De Rode Duivel zette de foto’s op zijn profiel op de populaire netwerksite.

En dat heeft Chelsea extra hoop gegeven. De Engelse landskampioen vecht samen met andere Europese topclubs (Arsenal, AC Milan, Real Madrid, ...) een verwoede strijd uit om het Belgische talent in te lijven. Chelsea benadrukt dat Lukaku een open stadiontour volgde en geen persoonlijke rondleiding kreeg.

Chelsea heeft nog een troef. Zo belde Didier Drogba al met Lukaku om hem aan te raden op Stamford Bridge te tekenen. De supporters van Anderlecht hoeven echter niet te vrezen. De nieuwe Drogba moet nog een jaartje op de schoolbanken zitten. Pas nadat Lukaku zijn diploma op zak heeft, wil hij aan het buitenland denken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties