Hoefkens: "Slechts één doel: kampioen spelen"

Hoefkens: "Slechts één doel: kampioen spelen"
Foto: © SC

De nieuwe kapitein van Club, Carl Hoefkens, speelde tegen Germinal Beerschot voor het eerst in de voorbereiding de volle negentig minuten. Hij weet hoe ver zijn ploeg momenteel staat.

"Vorige week in Westerlo vond ik ons nog niet goed spelen: te overhaast, te onzorgvuldig, noem maar op", zegt Hoefkens op de clubsite. "Maar vandaag (dinsdag, nvdr.) hebben we duidelijk een stap voorwaarts gezet. We hadden een heel gemotiveerd Germinal Beerschot verwacht, maar uiteindelijk hebben ze met uitzondering van de laatste tien minuten geen kansen kunnen afdwingen."

"Bij ons liep het in elk geval heel goed. Je merkt dat de fysiek en de scherpte er stilaan begint te komen. De wil om te werken was bij iedereen ook duidelijk aanwezig. We hielden de bal goed in de ploeg en dat is ook waar we naartoe willen: dominant voetbal, veel balbezit en veel kansen."

"We hebben slechts één doel dit jaar en dat is kampioen spelen. Het grote verschil met vorig jaar is dat we elkaar nu makkelijker vinden, dat we met Marcos een uitstekende rechtsback hebben en dat er in het hele team meer concurrentie is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties