Nicaise: "Zag op tv al dat er potentieel in Lierse zit"

Nicaise: "Zag op tv al dat er potentieel in Lierse zit"
Foto: © SC

Lierse kan vanavond tegen Kortrijk voor het eerst Benjamin Nicaise opstellen. De 30-jarige Fransman, overgekomen van Standard, moet ervaring toevoegen aan de defensie.

"Ik ben blij dat ik mijn job weer kan uitoefenen in een omgeving waar op mij wordt gerekend", aldus Nicaise in HLN. "Standard is een afgesloten hoofdstuk waarover ik niet te veel meer kwijt wil. Nu telt Lierse. Ik ben blij dat ik terechtkom in een club waar men volop op mij rekent."

"Er waren deze zomer nog andere gegadigden, maar het feit dat de coach me er hier absoluut bij wou, deed de balans overhellen in het voordeel van Lierse", zegt Nicaise over zijn transfer. "Ik had al een paar goede gesprekken met Aimé Anthuenis."

"Thuis tegen Kortrijk moeten we punten kunnen pakken", oordeelt Nicaise. "Vanaf nu moet ons stadion weer een moeilijk in te nemen vesting worden. In dat opzicht was de ploegprestatie van vorig weekend tegen Mechelen hoopgevend. Ik zag de match op TV en vind dat er potentieel in het team zit."

"Ik zal tevreden zijn als we het behoud kunnen verzekeren. Voor een neo-eersteklasser die met nul op negen start is dat genoeg. Zelf wil ik zo veel mogelijk spelen en belangrijk worden voor deze ploeg."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties