Van Heerden: "Diep ontgoocheld met resultaat"

Ruben Philippe
| 6 reacties
Van Heerden: "Diep ontgoocheld met resultaat"
Foto: © SC

Westerlo kon zondagavond niet winnen van Club Brugge. Elrio Van Heerden kon, ondanks een prima kans, niet scoren tegen zijn ex-club.

De champagne die ex-Bruggelingen Van Heerden en Chavez hadden klaargezet bleef onaangeroerd. Westerlo verloor immers met 1-2 van Club Brugge. Van Heerden kreeg in de eerste helft nog een goede mogelijkheid op de gelijkmaker, maar mistte onbegrijpelijk. "Ik beoordeelde de situatie verkeerd", aldus Van Heerden. "Ik sprong te hoog om juist bij die bal te komen. Jammer, want ik had graag gescoord. Ik ben diep ontgoocheld met dit resultaat."

Ook over zijn persoonlijke prestatie was hij nadien niet tevreden. "Ik haalde niet het vereiste niveau. Het kon veel beter. Ik was nochtans extra gemotiveerd om Club te vloeren", zei hij. "Na de rust kwamen we nog dicht bij de gelijkmaker, maar het is een feit dat we te weinig kansen creëren en vervolgens te weinig van die kansen benutten. Daar moeten we nog harder aan werken, want anders kan je moeilijk wedstrijden winnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties