Coutinho is niet Ronaldinho

Benny Gillain
| 8 reacties
Coutinho is niet Ronaldinho
Foto: © SC

Coutinho, de nieuwe jonge Braziliaan van Inter Milaan wil niet dat we hem vergelijken met Ronaldinho "Ik ben Coutinho een gewone jongen, Ronaldinho die is voetbal"

Dé ster in wording bij Internazionale moet de jonge Braziliaan Philippe Coutinho worden. Nadat hij twee jaar geleden gekocht werd van Vasco Da Gama, maar toen slechts 16 jaar was, mocht hij niet overkomen naar Internazionale. Nu, twee jaar later, is Coutinho 18 en maakt hij meteen deel uit van de A-kern van Inter.

In de verloren Europese Supercup maakte hij zijn officiële debuut tegen Atlético Madrid en ook van de Serie A heeft hij al mogen proeven tegen Bologna. De lat ligt hoog voor Coutinho, hij wordt zelfs vergeleken met Ronaldinho, maar de speler zelf blijft met beide voetjes op de grond.

“Ik ben gewoon Coutinho, een jongen die zich ontwikkelt. Ronaldinho is een buitenaardse speler die alles gewonnen heeft. Hij ís voetbal. Als er één overeenkomst is, dan is het dat we op links spelen en dan het doel opzoeken. Maar alsjeblieft, vergelijk ons niet. Ik ben blij als ik al de helft van zijn successen boek." vertelt hij in La Gazzetta dello Sport .

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties