Groep G: Engeland spoelt WK-kater door

Mathias Dumarey
| 1 reacties

Fabio Capello (foto), de bondscoach van Engeland, stond onder hoge druk voor de wedstrijd van Bulgarije, maar die is na een vlotte 4-0-zege weer wat van de ketel.

Jermaine Defoe zette Engeland al vroeg op rozen in Wembley. Na een kwartier in de tweede helft maakte hij nog een tweede goal en vier minuten voor tijd zou hij zijn derde van de avond netten en de 4-0-eindstand vastleggen. Tussendoor scoorde Adam Johnson nog de 3-0. Joe Hart toonde dat hij en niemand anders de Engelse nummer één van de toekomst is in doel met enkele cruciale reddingen.

In de andere wedstrijd in deze groep in Podgorica won Montenegro van Wales met 1-0. Mirko Vucinic scoorde op het halfuur de enige goal van de wedstrijd.