Ost: "Als ze denken dat een ander het beter kan..."

Ost: "Als ze denken dat een ander het beter kan..."
Foto: © SC

Danny Ost hield gisteren de eer aan zichzelf en stapte op als trainer van Eupen. Daarmee is hij de eerste coach die dit seizoen zijn club verlaat.

"Het is een persoonlijke beslissing", aldus Ost bij Sporza. Ik heb twee schitterende jaren gehad in Eupen, maar ik was het niet 100% eens met bepaalde beslissingen. Ik heb veel gepraat met de Italiaanse investeerder. Ik heb 0 op 15 gehaald. Als ze denken dat een ander het beter kan, moeten ze hem nemen. Of ze me de slechte start verweten? Weet ik niet."
                                       
"Je moet wel weten dat we tegen Anderlecht, Westerlo, Gent en Genk speelden: moeilijke matchen. Op Charleroi speelden we goed, maar we hadden geen geluk Ik zit hier al twee weken mee in mijn hoofd", zegt Ost aan Sporza. "De technische staf was het met mij eens en is dus mee opgestapt. Na de match tegen Charleroi was ik ontgoocheld -let op, niet in de spelers- en heb ik beslist."
                                       
Ost laat ook uitschijnen dat Eupen achter zijn rug bezig was met een andere trainer. "Toch ben ik er zeker van dat Eupen in eerste blijft, echt. Er zijn drie nieuwe talenten bijgekomen, we missen alleen wat ervaring. Of dit erg is voor mij? Ik ben filosoof, er zijn ergere dingen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties