Ivens: "Respect van de fans doet me deugd"

Ivens: "Respect van de fans doet me deugd"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jonas Ivens keerde zondag terug naar KV Mechelen. Met zijn nieuwe ploeg Groningen speelde hij een oefenwedstrijd op het veld van Malinwa. En hij voelt zich er nog steeds thuis.

"Het was leuk om nog eens terug te keren naar het oude nest", zo zegt Ivens op de website van Groningen. "Al die bekende gezichten, het respect dat ik hier geniet en de manier waarop de supporters me vandaag begroet hebben... dat doet deugd!"

"Een transfer brengt uiteraard een heel pak veranderingen met zich mee, maar alles is relatief vlot verlopen. Het klikte meteen goed met de andere jongens en ik voel me goed bij de club. Het spelletje wordt wel heel anders gespeeld dan hier in België."

"We verdedigen twintig meter hoger dan ik gewoon was", heeft Ivens mogen ervaren. "Zo hoog verdedigen houdt in dat er veel ruimte in je rug ligt en dat is een risico, maar het is hier gewoon de manier van spelen. In het begin was dat allemaal eventjes aanpassen, maar nu ben ik het al gewoon. KV Mechelen heeft voor altijd een plekje in mijn hart, maar ik voel me in Groningen ook al goed in m'n vel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties