Peeters: "KV Mechelen speelde ook niet zo goed"

Peeters: "KV Mechelen speelde ook niet zo goed"
Foto: © SC

Bob Peeters was een blij man na de wedstrijd. Hij had echter een andere eerste helft gezien dan wij, want hij vond niet dat zijn ploeg echt onderlag toen.

"Nee, wij waren aan het bibberen op onze benen. KV was zo sterk niet, het lag volledig aan ons", verraste Peeters. "Het is trouwens de derde wedstrijd op rij waarin we na vier minuten al een doelpunt weggeven. KV heeft ons niet van de mat gespeeld. Zij speelden ook niet zo goed."

In de tweede helft kwam Cercle er door en kon op het einde zelfs nog voor de drie punten gaan. "Als er op het einde nog één ploeg ging scoren, waren wij dat wel", wist Peeters te vertellen. "We maakten driehoekjes, er was heel veel beweging en als Iachtchouk nog aan die ene bal had aangekund, waren we hier zelfs met de drie punten gaan lopen. Gestolen? Misschien, maar daar zouden we niet veel last van gehad."

"Die twee doelpunten mogen eigenlijk niet vallen, maar ja... Bij de eerste moet Denis (Viane, nvdr.) die bal eigenlijk wegkeilen. Hetzelfde verhaal bij die tweede. Gorius mag daar nooit alleen lopen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties