Tottenham gaat 25 miljoen euro bieden op Lukaku

Steurbaut Kersten
| 49 reacties
Tottenham gaat 25 miljoen euro bieden op Lukaku
Foto: © SC

Het zal voor Anderlecht steeds moeilijker worden om Romelu Lukaku in België te houden. De Engelse club Tottenham wil in januari 25 miljoen euro neertellen voor de paars-witte tienerspits.

Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck bevestigde eerder deze week al dat de landskampioen afgelopen zomer een bod van 20 miljoen euro op Lukaku had afgewezen.

Hert zou echter niet Chelsea geweest zijn, maar Tottenham, een andere Londense club, die zo diep in de buidel wou tasten. The Blues deden eerder een bod van 15 miljoen euro.

Tottenham wil er in januari vijf miljoen bovenop doen, weet HNB. Dat betekent: 25 miljoen euro of 1 miljard oude Belgische franken. Meteen goed voor de duurste transfer uit de Belgische geschiedenis.

Een moeilijk te weigeren bod aangezien Anderlecht het geld goed kan gebruiken, maar Lukaku blijft in principe tot het einde van het seizoen in de Belgische competitie te bewonderen. Zijn ouders willen dat hun zoon eerst zijn middelbare school afmaakt. Daarna is een transfer bespreekbaar.

Mogelijk probeert Anderlecht in januari al een transfer af te ronden en dingt het een clausule af dat de spits tot eind dit seizoen bij paars-wit blijft voetballen. Lukaku heeft in Anderlecht een contract tot juni 2015.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties