Kljestan: "Afwezigheid van Biglia valt op"

Kljestan: "Afwezigheid van Biglia valt op"
Foto: © SC

Sacha Kljestan mag door de vele blessures al weken opdraven op het paars-witte middenveld. Hij beseft ook wat een verschil het maakt om met of zonder Lucas Biglia aan zijn zijde te voetballen.

"Lucas is er nu al een paar weken niet bij en dat zie je", zei de Amerikaan. "Iemand met zijn kwaliteiten wordt altijd gemist. Maar we mogen niet blijven klagen. Lucas is een belangrijke speler, maar ook zonder hem liep het vandaag op een bepaald moment. Iedereen is wat moe na de opeenvolging van wedstrijden, maar daar moeten we ook mee leren leven, want tot januari zal het waarschijnlijk zo blijven."

"De achtervolging op Genk is ingezet. We wilden ze vandaag al bijhalen, maar achteraf gezien mogen we tevreden zijn met een gelijkspel na die dubbele achterstand. Al ben ik toch ontgoocheld."

Het spel van Kljestan ging er de laatste weken ook op vooruit. "De coach vertelde me dat ik te verlegen speelde, dat ik terug de voetballer van bij Chivas moest worden. Nu speel ik agressiever, zoals de coach het me vroeg. Dat heeft ook veel met vertrouwen te maken nu ik toch al enkele wedstrijden op rij mocht spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties