Wie wint bekerclash tussen Genk en Standard?

Jarryd Naegels
| 170 reacties
Wie wint bekerclash tussen Genk en Standard?
Foto: © SC

Vanavond staat in de achtste finales van de Cofidis Cup de klepper tussen Standard en Genk op het programma. Beide clubs kijken alvast gemotiveerd uit naar het bekertreffen.

De Limburgers schakelden de vorige ronde Coxyde uit met 3-0. De Luikenaars hadden heel wat meer moeite met Antwerp. Het werd met de nodige meeval 2-1 op Sclessin.

De Rouches hadden daar tot twee keer toe scheidsrechterlijke hulp voor nodig. Vanavond wordt echter een andere match, beseft ook Genk-trainer Vercauteren. “Ze gaan zeer gemotiveerd voor de dag komen.”

“Het wordt een lastige klus voor ons. We willen uiteraard wel doorstoten. De beker blijft namelijk de kortste weg richting Europa.”

Bij de competitieleider willen ze na de 1 op 9 in competitie graag weer aanknopen met een zege. Standard is dan weer op zoek naar eerherstel voor de 1-3 blamage tegen Eupen. Bij de bezoekers is Ogunjimi alvast terug fit.

Wat denkt BWIN over de match?

Standard is  favoriet. Genk  kan  daarentegen een mooie stuiver opleveren. U krijgt van ons immers 150 euro gratis gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website.

Steekt Standard  de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 300 euro bij een gok van 150 euro. Durft u wedden dat Genk wint, dan scoort u 495 euro bij Bwin.

Bovendien maakt u ook kans op gratis tickets voor de competitiewedstrijd van Racing Genk – Cercle Brugge als u zich nu registreert op de website van Bwin.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties