De Sutter: "Nog wat werk voor de boeg"

De Sutter: "Nog wat werk voor de boeg"
Foto: © SC

Tom De Sutter maakte gisteren tegen Westerlo zijn rentree na maandenlang blessureleed. Een comeback in mineur, want Anderlecht werd uitgeschakeld in de Beker door Westerlo. De aanvaller was alvast tevreden dat hij weer op een veld kon staan.

De Sutter beseft dat het nog even zal duren eer hij weer op niveau is. "Het was voor mij leuk om nog eens op het veld te staan. Het is normaal dat ik nog wat werk voor de boeg heb, maar het komt er nu vooral op aan wedstrijden te spelen zodat ik opnieuw een basis kan opbouwen. Op die manier zal ik automatisch vooruitgang boeken", zegt hij op de website van de club. "In het begin was het een beetje zoeken, maar als je een paar keer de bal hebt gevoeld, gaat dat snel beter. Alleen jammer dat de uitslag vanavond niet volgde."

De aanvaller denkt niet dat Anderlecht de tegenstander onderschatte. "Ik denk dat iedereen wel heeft kunnen zien dat we er volledig voor gingen. Van licht opnemen van de wedstrijd was dan ook helemaal geen sprake. We lagen niet onder, we toonden inzet en zijn er de volledige 90 minuten voluit voor blijven gaan. Het verschil vandaag lag in het feit dat zij hebben gescoord en wij onze kansen niet hebben afgemaakt ... Heel jammer dat ons bekeravontuur hier al eindigt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties